Ρόλερ Σκίασης

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ρόλερ σκίασης

11 Οκτωβρίου 201713:22

Θέλετε ένα μοντέρνο τρόπο σκίασης για τον προσωπικό σας χώρο.? Βαρεθήκατε τις κλασσικές κουρτίνες και θέλετε μια πιο αποτελεσματική σκιάση.? Τότε τα ρόλερ σκίασης είναι αυτά που θα σας εντυπωσιάσουν με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και με την εύκολη χρήση τους, μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σε παράθυρα, πόρτες σε ότι διαστάσεις εσείς χρειάζεστε αλλά έχετε επιπλέον και την δυνατότητα να διαλέξετε και τα σχέδια που θα εμφανίζονται επάνω στο πανί τους.

Για όσους δεν ξέρουν τα ρόλερ σκίασης αποτελούνται από ένα μεταλλικό τεχνικό σωλήνα που γύρω από αυτόν με αυτόματο τρόπο μπορεί το εκάστοτε ύφασμα να τυλιχτεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να το σταματήσει σε οποιαδήποτε θέση-ύψος θέλει. Οι τύποι ρολών σκίασης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά είναι αυτά που γίνονται με χειροκίνητο τρόπο αλλά και αυτά που δουλεύουν με ηλεκτρικό σύστημα με την χρήση ενός τηλεχειριστηρίου .

Η δυνατότητες που σας δίνουν τα ρόλερ σκίασης είναι παραπάνω από αυτές που θα μπορούσατε να έχετε από τις γνωστές κουρτίνες, ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα φωτός που θα εισέλθει στον χώρο σας είναι από τα πλεονεκτήματα τους, επίσης πριν την αγορά τους μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς τύπους διαφάνειας όσο σκοτεινό ή φωτεινό θέλετε εσείς να είναι.

Η μεγάλη ζήτηση που έχουν τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει τα ρόλερ σκίασης να εξελίσσονται με δυνατότητα να μπορεί κανείς να τυπώσει στο δικό του ρόλερ ότι μοτίβο και θέμα θέλει.

Τα ρόλλερ ψηφιακής εκτύπωσης όπως λέγονται τα συγκεκριμένα ρόλερ σκίασης είναι η νέα μόδα όπου βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να εξελίσσεται ραγδαία καθώς η ζήτηση τους από το καταναλωτικό κοινό είναι μεγάλη, διότι έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν επάνω στο πανί σκίασης τους ζωγραφιές, φωτογραφίες τους άλλα και ότι άλλο θέμα θέλουν κάνοντας έτσι το δικό τους μοναδικό ρόλερ σκίασης, όσο για τους επαγγελματίες μπορούν και αυτοί με την σειρά τους να τυπώσουν το λογότυπο της εταιρίας τους και όχι μόνο, δίνοντας έτσι στον επαγγελματικό τους χώρο μια άλλη αίσθηση.

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να βρείτε έτοιμα ρόλερ σκίασης σε διάφορα σχέδια για να διαλέξετε ανάλογα με τον χώρο που θέλετε να το τοποθετήσετε, ρόλερ σκίασης για τη κουζίνα, το σαλόνι αλλά και το παιδικό δωμάτιο είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να ανακαλύψετε ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στην αγορά. Οι τιμές τους αρκετά προσιτές σε σύγκριση με τις κουρτίνες αλλά και με την αποτελεσματικότητα τους, μπορείτε να τις βρείτε από τιμές των 40 ευρώ και άνω αναλόγως την πολυπλοκότητα των σχεδίων τους αλλά και την εταιρία κατασκευής τους.

Τέλος εμείς βρήκαμε αρκετές από τις κατηγορίες που μπορεί κάποιος να περιηγηθεί για να διαλέξει τα δικά του ρόλλερ σκίασης όπως τα μονόχρωμα όπου μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια άπειρη παλέτα χρωμάτων, τα εμπριμέ, τα ριγέ, τα Ολικής συσκότισης κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους όπου χρειάζεται η χρήση τους, τα διατρητά, τα αραχνοϋφαντα, τα μεταλιζέ αλλά και αυτά με τα διάφορα εφέ όπως του ξύλου.

Τολμήστε το και αλλάξτε τώρα τις κλασσικές, βαρετές κουρτίνες σας με ένα πρωτότυπο και μοναδικό ρόλερ σκίασης, δώστε στον χώρο σας χαρακτήρα και στυλ εύκολα και οικονομικά.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]