Μεγαλομύστακας στον Realfm 97,8: Προσχεδιασμένη η ανεξαρτητοποίηση του κ. Φωκά

26 Σεπτεμβρίου 201811:10

Στην ανεξαρτητοποίηση του Αριστείδη Φωκά και στην παραίτηση του Γιάννη Σαρίδη από τη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

 

“Είναι παράδοξο, με εξοργίζει περισσότερο από κάθε άλλη αποχώρηση που έχει γίνει τουλάχιστον από τον χώρο μας. Εμείς συγκεντρωθήκαμε για να διευθετήσουμε ένα ζήτημα που προέκυψε ανάμεσα στον κ. Σαρίδη και τον κ. Καβαδέλλα. Η πράξη του κ. Καβαδέλλα ήταν κατακριτέα. Ωστόσο δεν μπορεί ένας βουλευτής όπως ο κ. Σαρίδης, ο οποίος επικαλούμενος τη θέση του γραμματέα χωρίς να έχει επικοινωνήσει με τον κ. Καβαδέλλα να σηκώνει το ζήτημα τόσο ψηλά. Είναι υποχρέωση του γραμματέα να επικοινωνήσει με τον βουλευτή και να τον βάλει στη θέση του, αυτός είναι ο θεσμικός ρόλος του γραμματέα. Δεν έγινε τίποτα από αυτά”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μεγαλομύστακας και πρόσθεσε:

“Ο κ. Φωκάς υπερασπίστηκε κατά κάποιον τρόπο τον κ. Σαρίδη. Ενώ ήμασταν συγκεντρωμένοι όλοι σε αυτήν την κοινοβουλευτική και συζητούσαμε, ο κ.Φωκάς ξαφνικά είπε ότι δεν μπορεί άλλο, είπε ότι όταν πάρετε απόφαση να με ενημερώσετε και έφυγε. Και μετά όσο ήμασταν ακόμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα μας ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι δήλωσε πως ανεξαρτητοποιείται. Εγώ πιστεύω ότι αυτό ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βγει λινκ από περιφερειακό κανάλι. Είχε στηθεί κάμερα σε κάποιο στούντιο. Το τίμιο και το σωστό ήταν να μας ενημερώσει. Αυτό που έκανε ήταν ανέντιμο”.

Σχετικά με τον κ. Σαρίδη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε μεταξύ άλλων: “Πραγματικά δεν γνωρίζω αν θα ακολουθήσει γιατί δυστυχώς δεν είχαμε κάποια θετική εξέλιξη. Αυτό που είπε ο Πρόεδρος είναι να απολογηθεί για το λάθος του, δηλαδή για το γεγονός ότι βάζει δημόσια τελεσίγραφο στον Πρόεδρο του κόμματος… Έχουμε πει όλοι ότι ήταν λάθος αυτό του κ. Καβαδέλλα, αλλά ο κ. Σαρίδης είπε ότι βάζει τελεσίγραφο. Τι έγινε μετά την ΚΟ, βγήκε ο κ. Σαρίδης να δηλώσει κάτι; Δεν βγήκε. Επομένως, τι τελεσίγραφο ήταν αυτό; Όταν δεν πιστεύεις κάτι, όταν το κάνεις για λόγους επικοινωνιακούς πρέπει να αναλάβεις στη συνέχεια και τις ευθύνες σου”.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]