Ηλεκτρονικές πληρωμές και τηλεφωνική εξυπηρέτηση λόγω κορονοϊού

2 Απριλίου 202009:00

Η ΔΕΥΑ Βισαλτίας ενημερώνει του δημότες της ότι έχει λάβει όλα τα μέτρα για την προστασία του προσωπικού αλλά και των καταναλωτών της από τον κορωνοϊό και στην προσπάθεια για συμβολή στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, τους ενθαρρύνει να προτιμούν την ηλεκτρονική ή την τηλεφωνική εξυπηρέτησή, όσο είναι δυνατό.

Δίνει τη δυνατότητα για εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρονικά στις τράπεζες, μέσω internetbanking, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού σας.

Όσον αφορά στην εξόφληση δόσεων διακανονισμού, αυτή θα πρέπει να γίνεται εμπρόθεσμα (πριν τη λήξη της) με χρήση του κωδικού πληρωμής που υπάρχει στο δοσολόγιο. Σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής της δόσης, αυτή επιβαρύνεται με προσαυξήσεις και για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2322025450 για να λάβουν νέο κωδικό πληρωμής για την συγκεκριμένη δόση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]